Oiltech

Suport & Comenzi

0771 731 186 | 0770 766 328 | 0774 012 426

__

Pentru a putea finaliza o comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Se foloseste formularul din partea dreapta-sus a paginii. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi, unde puteti modifica produsele si cantitatile acestora.

  • Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi, puteti vizualiza cosul curent apasand butonul "Cosul meu", situat in partea superiora.
  • In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul "Continua".
  • Veti fi directionat pe o pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. La pasul urmator se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi: Ramburs la livrare, cu card bancar prin aplicatia "Eu Platesc", prin ordin de plata (OP), sau plata la sediu prin numerar.
  • Daca totul este in regula, se apasa butonul "Trimite Comanda".

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.oiltech.ro se incadreaza intre 3 si 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. Laborex S.R.L.. In conditii speciale, S.C. Laborex S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) plata online cu cardul;

b) plata prin OP/depunere in banca;

c) Ramburs la curier;

d) La sediu cu card sau numerar.

În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, oiltech.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata stabilita impreuna cu operatorul Laborex in urma confirmarii de procesare a comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Laborex S.R.L. Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

S.C. Laborex S.R.L.
Adresa: Str. Mihai Bravu, Nr. 206, Bl.25B, Ap.3, Ploiesti, 100410
Nr. ord. Reg. com./an: J29/109/1994
Cod inregistrare fiscala: RO 5122017
Cod BIC/SWIFT: INGBROBU
Cont ING Bank:RON: RO96INGB0005008203598914
Cont ING Bank:EUR: RO45INGB0005008203590714
ING BANK - Ploiesti

Livrarea se va face astfel:

  • La anumite produse, valoarea calculată a transportului va fi comunicată la confirmarea comenzii de către unul dintre agenții noștrii;
  • Produsele comandate se pot achita în avans datei de livrare prin plata online cu card sau prin OP sau Ramburs la curier.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. Laborex S.R.L.

Compania S.C. Laborex S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.oiltech.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Laborex S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Laborex S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Laborex S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. Laborex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Acest site web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprentantei acestuia in Romania. S.C. Laborex S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. Laborex S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la centrale.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. Laborex S.R.L., proprietarul www.oiltech.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

S.C. Laborex S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.oiltech.ro, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.oiltech.ro trimitind un e-mail la adresa info@oiltech.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. Laborex S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. Laborex S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. Laborex S.R.L. pentru respectiva comanda. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri sau de catre noi.

In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Laborex S.R.L. dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. Laborex S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Laborex S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei S.C. Laborex S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. Laborex S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamentari sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. Laborex S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

S.C. Laborex S.R.L. livreaza produsele in toata tara. S.C. Laborex S.R.L. confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului. S.C. Laborex S.R.L. isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de S.C. Laborex S.R.L. . Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. S.C. Laborex S.R.L. isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

Dovada platii trebuie transmisa catre S.C. Laborex S.R.L. pe e-mail la adresa info@oiltech.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii. S.C. Laborex S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Compania S.C. Laborex S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui producator in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului. S.C. Laborex S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, toata responsabilitatea acestor defectiuni si a reparari lor revine importatorului sau unitatilor service autorizate.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul www.oiltech.ro se incadreaza intre 3 zi si 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. Laborex S.R.L.. In conditii speciale. S.C. Laborex S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. Laborex S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la info@oiltech.ro.

www.oiltech.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.oiltech.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Laborex S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.

S.C. Laborex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. Laborex S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret,etc), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, S.C. Laborex S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii S.C. Laborex S.R.L.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C. Laborex S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Atât clientul cât şi S.C. Laborex S.R.L. nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră.

Prezentul contract este supus legii române.

Dorinţa noastră este să fiţi pe deplin mulţumiţi atunci când cumpăraţi produse de pe www.oiltech.ro.

S.C. Laborex S.R.L va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare  de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

In cazul solutiilor chimice, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor nefolosite, - adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective.

In cazul in care un produs este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. S.C. Laborex S.R.L are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, oiltech.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Str. Industriei, Nr. 657B, Com. Berceni, Jud. Prahova, 107060.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre Laborex SRL cu plata ramburs.

Pentru reclamatii sau sesizari privind produsele achizitionate, te rugam sa faci click >>aici<< pentru a merge la formularul de contact sau poti trimite sesizarea printr-un email la adresa: reclamatii@laborexromania.ro in care sa ne mentionezi: numele tau, obiectul solicitarii, modatalitatea de cumparare si data, solicitarile de solutionare si datele de contact: adresa, numar de telefon, adresa de email.

Acordam o importanta deosebita opiniei clientilor nostri si ne straduim sa raspundem cat mai repede solicitarilor pe care le primim!