Oiltech

Suport & Comenzi

0770 321 462 |

Companie

LABOREX a fost înființată în 1994 cu un capital integral românesc, experiența în domeniul producției de substanțe chimice permițând atât colaborarea cu firme prestigioase din domeniu, cât și dezvoltarea unei game de produse proprii, dedicată diverselor industrii.

Experienta in domeniul productiei si al prestarii serviciilor de mentenanta chimica cat si parteneriatul incheiat cu JLM - Olanda, au contribuit la elaborarea procedurilor de curatare termo-chimica a filtrelor de particule DPF/FAP care echipeaza motoarele diesel. Eficienta procesului este dovedita prin curatarea a 99% din filtrele de particule infundate. Activitatea este sustinuta profesionist de o echipa de operatori chimisti monitorizati de ingineri de specialitate.

Pentru domeniul auto am dezvoltat si o gama de produse specializate printre care: antigelurile auto RED LINE G12, RED LINE G12+ LONG LIFE, Green Line G12 Tip D si BLUE LINE G11 sau lubrifiantii auto profesionali JLM.

Respectarea stricta a unui sistem de evaluare a calitatii reprezinta principiul de baza care guverneaza toate actvitatile noastre. LABOREX are implementat si mentinut sistemul de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2001, fiind certificata SRAC din 2005, iar incepand cu 2012 organizatia are implementat si sistemul de management de mediu conform SR EN ISO 14001:2005.

O nouă facilitate de producție amplasată pe o suprafață de 5000mp devine funcțională din 2019, crescând capacitatea de producție la peste 300 tone lunar. Investiția de peste 1.5 mil. EUR va consolida poziția LABOREX ca cel mai important producător de fluide termotehnice din România.

Va multumim pentru increderea oferita!