Oiltech

Suport & Comenzi

0771 731 186 | 0770 766 328 | 0774 012 426

__

Companie

LABOREX a fost infiintata in 1994 cu un capital integral romanesc, experienta in domeniul productiei de substante chimice permitand atat colaborarea cu firme prestigioase din domeniu, cat si dezvoltarea unei game de produse proprii, dedicata diverselor industrii. Organizatia are implementat si certificat inca din 2005 Sistemul de Management al Calitatii, conform conditiilor impuse prin standardul SR EN ISO 9001, iar incepand cu 2012 organizatia are implementat si sistemul de management de mediu conform SR EN ISO 14001.

Activand de peste un sfert de secol in industria chimică, LABOREX a dobandit capacitatea de a produce solutii chimice certificate conform legislatiei locale si europene. Acestea sunt bazate pe propriile formulari, fiind produse de interes pentru diverse industrii precum cea auto, instalatii termice, industria petrochimica, prelucrarea metalelor, etc.

Produsele LABOREX destinate domeniului auto sau diverselor industrii de prelucrare se regasesc sub umbrela marcii OILTECH. Antigeluri auto, uleiuri speciale, aditivi industriali, decapanti, degresanti, detergenti profesionali, servicii de curatare termochimica a filtrelor de particule reprezinta doar cateva din categoriile de referinta care pot fi furnizate. In afara de produsele uzuale, se pot dezvolta solutii chimice specifice pentru a asigura un maxim de eficienta aplicatiei deservite. De asemenea, in functie de strategia clientilor si de volumele solicitate, pot fi produse diverse solutii chimice in regim de eticheta personalizata, sub marca beneficiarului.

In anul 2021 LABOREX face un pas important in dezvoltarea brand-ului OILTECH prin formularea a peste 100 de produse noi si prin achizitionarea companiei X-Oil Grup, producator important de lubrifianti prezent pe piata din Romania inca din anul 2003. Noua facilitate de productie achizitionata este complet functionala si ofera avantajul flexibilitatii in productia unei game variate de uleiuri avand o capacitate care poate atinge un maxim de 700 tone lunar si posibilitatea de a depozita aproape 400 tone de materii prime si produse finite. Instalatia de blending poate produce diferite sortimente de lubrifianti dezvoltati pe uleiuri de baza din grupa I sau II. Procesul tehnologic este stabilit pe mai multe fluxuri definite prin formulari in concordanta cu standardele API/ACCEA pentru echipamente industriale si cu cerintele producatorilor de vehicule.

Misiunea echipei noastre ramane in continuare aceea de a livra servicii si produse de calitate fiecarui partener!