Curatarea / Regenerarea termo-chimica a filtrului de particule DPF/AFP

Curatarea / Regenerarea termo-chimica a filtrului de particule DPF/AFP

In situatia in care computerul de bord indica defectarea filtrului de particule, iar operatiunile de regenerare automata se dovedesc ineficiente (filtrul DPF este infundat intr-un procent de peste 50%), se poate proceda la curatarea termo-chimica a filtrului de particule.

Procedura poate fi aplicata oricarui tip de filtru DPF / FAP demontat de pe autoturism. Operatiunea are 99% sanse de succes, poate dura 48 de ore si implica spalarea elementului filtrant cu solventi speciali, calcinarea reziduurilor existente si curatarea cu aer la presiune ridicata. Nu sunt acceptate pentru curatare piesele al caror element filtrant este spart sau care prezinta urme accentuate de deteriorare (lovituri puternice, coroziune avansata, etc).

Pentru fiecare filtru se intocmeste un raport de verificare care contine caracteristicile acestuia inainte si dupa operatiunea de curatare, iar fiecare lucrare beneficiaza de o garantie de 1 an, fara limita de kilometri, in conditiile normale de functionare a motorului.

In functie de modelul auto, la montarea filtrului curatat este posibil sa fie necesara resetarea computerului de bord in vederea anularii avariei memorate. Consultati service-ul auto specializat!

  * Preturile nu contin TVA si reprezinta serviciul de curatarea chimica a filtrelor de particule demontate de pe masina si aduse la sediul nostru. NU sunt incluse in pret operatiuni de service auto sau taxe de transport.

Nu sunt acceptate filtre de particule care vin cu sonde!

 Coletul continand filtrul de particule se va expedia la adresa:

 SC LABOREX SRL, Loc. Berceni, Jud. Prahova, Str. Industriei, Nr. 657 B, 107060

Tel/Fax: 0244-518.760
Mobil: 0770-321.462

E-mail:auto@laborexromania.ro Web:www.oiltech.ro

Preturi servicii curatare filtru

Capacitate cilindrica Pret  
pana la 2000cmc 249 comanda
intre 2001cmc si 3000cmc 349 comanda

Preturi servicii curatare catalizator

Pentru toate motorele auto Pret  
Curatare catalizator auto diesel 99 comanda
*preturile sunt exprimate in RON fara TVA
Curatarea_filtrelor_de_particule_DPF_-_partea_1-thumb.jpg Curatarea_filtrelor_de_particule_DPF_-_partea_2-thumb.jpg