OILTECH - depre noi, Laborex, JLM

LABOREX a fost infiintata in 1994, cu un capital integral romanesc, avand ca scop furnizarea de solutii chimice profesionale si servicii de intretinere chimica pentru diverse sectoare de activitate. Experienta in domeniul productiei si al prestarii serviciilor de mentenanta chimica cat si parteneriatul incheiat cu JLM - Olanda, au contribuit la elaborarea procedurilor de curatare termo-chimica a filtrelor de particule DPF/FAP care echipeaza motoarele diesel. Eficienta procesului este dovedita prin curatarea a 99% din filtrele de particule infundate. Activitatea este sustinuta profesionist de o echipa de operatori chimisti monitorizati de ingineri de specialitate. Pentru domeniul auto am dezvoltat si o gama de produse specializate printre care: antigelurile auto RED LINE G12+, LONG LIFE G12, LONG LIFE G12 Tip D si BLUE LINE G11 sau lubrifiantii auto profesionali JLM.
Respectarea stricta a unui sistem de evaluare a calitatii reprezinta principiul de baza care guverneaza toate actvitatile noastre. LABOREX are implementat si mentinut sistemul de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2001, fiind certificata SRAC din 2005, iar incepand cu 2012 organizatia are implementat si sistemul de management de mediu conform SR EN ISO 14001:2005.

Politica LABOREX in domeniul calitatii este indreptata spre realizarea satisfactiei clientului.
Va multumim pentru increderea oferita pana acum si va invitam in continuare sa apelati la produsele si serviciile noastre.
CONTACT

LOCATIE

Activitatea firmei noastre nu se rezuma doar la comert. Oferim consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite variante care sa rezolve o anumita aplicatie, service competent si instruirea optima necesitatilor clientului.

SEDIUL SOCIAL
LABOREX Romania

Str. Mihai Bravu, 206, Ploiesti, Prahova, 100410

PRODUCTIE SI DESFACERE
LABOREX Romania

Jud. Prahova, Loc. Berceni, Str. Industriei, nr.657 B, 107060